Seiten

Mittwoch, 6. Februar 2019

Laihdut 28 päivässä 14 kg

 Share    Forward 
Click if you cannot see this message properly

tulos vahvistettu riippumattomilla lääketieteellisillä kokeilla

 

Tervetuloa,

Nimeni on prof. Karri Palosaari ja olen molekyylibiologian asiantuntija. Tällä sivulla haluan esitellä sinulle elämäni suurimman saavutuksen, josta olen jo saanut monta arvostettua palkintoa. Olen kehittänyt luonnollisen hoidon, jonka ansiosta jokainen voi menettää jopa 14 kg 28 päivän aikana–- automaattisesti, ilman ruokavalion muuttamista ja vaivaa.

Jos siis haluat laihtua MUUTTAMATTA elämäntapaa:

  • laihtua 14 kg 28 päivän aikana – vaikka paastolla ja intensiivisellä treenillä ei aikaisemmin ollut mitään vaikutusta;
  • alentaa huonon kolesterolin tasoa jo ensimmisen 2 viikon kuurin käytön jälkeen ja alentaa ateroskleroosin riskiä 82%;
  • alentaa verensokerin tasoa ja ehkäistä tehokkaasti sokeritaudin kehittymisen;
  • alentaa aivohalvauksen, sydänkohtauksen, aivovuodon ja nivelrapeuman riskiä 91%;
  • estää lopullisesti jo-jo-vaikutuksen;
  • saada 3 kertaa enemmän energiaa ja näyttää upealta jokaisessa asussa...

Voit saavuttaa tämän kaiken ilman ravitsemusterapeuteilla käyntejä, erikoisruokavalioita, treeniä, paastoa, uhrauksia ja ärtyneisyyttä. Samalla säästämällä tuhansia euroja. Joten lue välttämättä se, mitä haluan kertoa sinulle.

Ei ole väliä kuinka vanha olet, mitä lääkkeitä käytät ja kuinka kauan olet ollut ylipainoinen. Ei ole väliä, onko ylipaino perinnöllinen, onko se raskauden tai lääkityksen seuraus. Ei ole väliä, jos sinulla on vain muutama kilo liikaa, tai jos kärsit sairaalloisesta lihavuudesta. Vaikka olisit yrittänyt satoja kertoja laihtua ilman tuloksia ja ne toivat vain lisää pettymyksiä... Tiedä, että tämän kanssa vaivasi tulee päättymään. Menetelmän ansiosta 28 päivässä voit menettää jopa 14 kg ja lopulta saada houkuttelevan, hoikan vartalon. Ilman vaivaa, ruokavaliota eikä uhrauksia.

Paina tähän vastaanottaaksesi prof. Bergerin valmiste alennuksella ja päästäksesi eroon ylipainon aiheuttamasta kärsimyksestä>>



Sender:SUOMALAINEN TERVEYSSIVUSTO. Sender's address: Old town rd, London. . Zipcode: WL 12876.
Unsubscribe from mailing list
If you suspect this message as a spam, Please inform us.


This message was sent using Sendmsg - 24/Sender